dimecres, 20 d’abril del 2011

"Por cuatro esquinitas de nada"

En la última entrada, "Un mundo de cuentos", os contamos el cuento "El cazo de Lorenzo". Hoy, en "Colorín, colorado", seguiremos con los cuentos que hablan de diversidad, en concreto con "Por cuatro esquinitas de nada" de Jérôme Ruillier.


[+/-] Seguir leyendo en castellano






A la darrera entrada, "Un món de contes", vam explicar-vos "El cazo de Lorenzo". Avui, a "Conte, contat" seguirem amb contes que tracten la diversitat, concretament amb "Por quatro esquinitas de nada" de Jérôme Ruillier.

[+/-] Seguir llegint en català



2 comentaris:

  1. Hola Febrer Blau,
    El conte "Cuatro esquinitas de nada" els hi va agradar força als meus alumnes de 3r. Breu, senzill i molt il·lustratiu de les semblances i "diferències" entre les personetes amb que compartim l'aula com a espai educatiu.

    ResponElimina
  2. Hola!

    Moltes gràcies per comentar-nos i aportar-nos la teva experiència. De ben segur que els teus alumnes van tenir l'oportunitat de reflexionar sobre moltes qüestions! Ens agrada saber que aquest conte arriba a les aules!

    Salutacions,

    Febrer blau

    ResponElimina

Gracias por dejarnos un comentario. ¡Seguro que tienes mucho que aportarnos! Recordad que tenéis un traductor disponible en la barra lateral.
Gràcies per deixar-nos un comentari. Segur que tens molt per aportar-nos! Recordeu que hi ha un traductor disponible a la barra lateral