[FAQ] Detrás de la pantalla


Abans que res, benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Qui som Febrer blau i què estem fent aquí? Quin és el sentit de la vida (ep! la vida d'aquest bloc, no us penseu que us donarem totes les respostes el primer dia)?

Bé, Febrer blau som tres noies amb perfils realment diversos però molts punts en comú, entre ells, la motivació per seguir aprenent i avançant cada dia.  
Tòpic? Nooo. Que és de veritat de la bona, veritat de senyo.

Més concretament som l'Anna, la Míryam i l'Anaïs i, fins que ningú no digui el contrari, estudiem Magisteri a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Ostres! I tot perquè un dia una veueta interior ens va dir que volíem ser mestres, ens vam trobar pels passadissos i, d'alguna manera, va començar aquest enrenou que ja fa tres anys que dura... Lectors, si mai us parla aquesta veu, feu-li cas, i digueu que aneu de part nostra! És bona gent.

Aquest bloc forma part de l'assignatura Noves tecnologies aplicades a l'educació, però intentarem que tingui una continuïtat.

I per què Febrer blau?

Febrer blau va ser el nom que ens vam donar el dia que ens van dir que, vejam, això no podia ser, que el grup havia de tenir un nom. Febrer va ser el mes en què va nèixer aquest bloc. Blau, ... blau, blau, és el vestit que porto. No patiu, no hi ha més simbolisme amagat que aquest: de fet, us proposem que el simbolisme l'hi busqueu vosaltres. Què vol dir Febrer blau per a tu?

Per què l'adreça d'aquest bloc és "Progressen inadequadament"? 

Tranquils, que això no ens ho va dir cap veueta.

[+/-] Atenció! Si cliqueu aquí es desplegaran comentaris políticament incorrectes

Vaja, en resum, que ens agrada anar a la nostra!

Imatge: Néstor Alonso a Educacontic

De què anirà aquest bloc? 

Segur que els que ens coneixeu ja sabeu que ens costa Déu i ajut centrar-nos en un sol tema concret i precís. Acotar no és el nostre punt fort, tot s'ha de reconèixer.

De moment hem pensat que aquest bloc tractarà de tres temes:
-Les TIC a l'aula. Perquè l'assignatura és Noves tecnologies..., però també perquè el plantejament de l'escola 2.0 és el plantejament amb el que vam nèixer. Recordeu, companys i companyes, el nostre lema: compartir és viure!
-Llengua i literatura. En especial tot allò que tracti l'àrea de llengües des d'un enfocament constructivista, creatiu, funcional. I diem llengües en plural, perquè qualsevol eina per comunicar-se és bona...
-Educació especial. Perquè, com es diu en castellà, la cabra tira al monte i serà inevitable que n'acabem parlant. Accessibilitat, diversitat funcional, escola inclusiva... Intentarem que aquest sigui un bloc el més accessilbe possible, dins els nostres coneixements, i us animem a que feu el mateix amb els vostres.

Aquí us deixem la nostra DECLARACIÓ D'INTENCIONS:


Qui us fa aquests dibuixos tan macos que hi ha per tot el bloc?

La nostra dibuixant oficial és l'Anna. Des de que vam descobrir que dibuixa tan bé, la tenim amagada en un soterrani treballant 10 hores diàries... Els nostres plans de futur sovint inclouen que als 65, quan encara ens quedin 20 anys de treballar, ens ensenyarà a dibuixar i deixarem la docència per escriure contes infantils.

[+/-] Mostrar els comentaris de l'afectada en qüestió

M'agrada algun dels efectes, gadgets, trucs o qualsevol altra cosa de les que teniu al bloc. M'ensenyeu com ho heu fet?

És clar! Què serien tres mestres sense ensenyar a fer res? (No acabeu la frase, sisplau, no volem saber-ho). 
No us penseu que nosaltres som expertes informàtiques ni res per l'estil!, és que la xarxa blocaire és molt gran i hi ha grans blocaires amb ànima de mestre que ensenyen desinteressadament i que us anirem "presentant" (tot i que nosaltres tampoc els coneixem). En aquesta pàgina us expliquem d'on hem tret cadascun dels "trucs" i per a què serveixen.

Com podem contactar amb vosaltres? 

Hem creat una adreça per al grup, però si voleu contactar amb alguna de les tres en concret, ens ho podeu dir a aquesta adreça i us farem arribar la nostra sense problemes.
Ens trobareu, doncs, amagades aquí dins:
febrer.blau@gmail.com

Me gusta mucho vuestro blog, pero yo sólo hablo castellano. ¿Soluciones?

Tal y como estáis comprobando, el blog es bilingüe, o lo intenta. Lo habitual es que escribamos la entrada solo en catalán o castellano y pocos días más tarde aparezca traducida al otro idioma en la misma ubicación, desplegando el texto.
A excepción de algunos espacios comunes, como los comentarios y las barras laterales, que podéis traducir con el traductor de Google, intentamos que todas las entradas y páginas estén disponibles en los dos idiomas lo más rápido posible. Además, desde el traductor nos podéis leer en algunos idiomas más.
Os animamos a que, ya que la tecnología nos facilita tanto la vida, os expreséis en la lengua en la que os sintáis más comod@s.Blocaires del món, uniu-vos!
Blogueros del mundo, ¡uníos!
Bloggers of the world, unite!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por dejarnos un comentario. ¡Seguro que tienes mucho que aportarnos! Recordad que tenéis un traductor disponible en la barra lateral.
Gràcies per deixar-nos un comentari. Segur que tens molt per aportar-nos! Recordeu que hi ha un traductor disponible a la barra lateral