divendres, 18 de febrer del 2011

¡Bienvenidos/as a nuestro blog!

¡Hola blogueros!
Esta es la primera entrada de nuestro blog. ¡Qué nervios! ¿Quién nos debe estar leyendo? Por lo menos, vosotros sí sabéis quien escribe. ¿No? ¿Aun no sabéis quién está detrás de la pantalla? Clicad aquí y encontraréis algunas explicaciones en una nueva ventana. ¡Solo podía ser cosa nuestra!

[+/-] Seguir leyendo en castellano





Salut, blocaires!

Aquesta és la primera entrada del nostre bloc. Quins nervis! Qui ens deu estar llegint? Com a mínim, vosaltres sí que sabeu qui us escriu. No? Encara no sabeu qui hi ha rere la pantalla? Feu clic i trobareu algunes explicacions en una nova finestra. Només podia ser cosa nostra!

[+/-] Seguir llegint en català


1 comentari:

  1. Hola Febrer Blau,

    Us he afegit al meu migrat bloc per aprendre moltes coses. Veig que en sabeu força més que jo.
    Després d'assistir a la xerrada del Jordi Adell m'he animat a fer petites incursions en aquest món digital tan complexe. I el vostre blog em sembla interessant, útil, fresc...per consultar i compartir.

    ResponElimina

Gracias por dejarnos un comentario. ¡Seguro que tienes mucho que aportarnos! Recordad que tenéis un traductor disponible en la barra lateral.
Gràcies per deixar-nos un comentari. Segur que tens molt per aportar-nos! Recordeu que hi ha un traductor disponible a la barra lateral