diumenge, 27 de març del 2011

La formación inicial del profesorado

A raiz del debate en los comentarios del blog de Jordi Adell y en Twitter (ver Innovación didáctica y estadios de desarrollo profesional), y de una de las preguntas "de vuelta" de nuestras entrevistas, se me ocurre que tenemos un blog y hasta ahora no hemos escrito ni una letra sobre algo que ocupa muchas de nuestras conversaciones.
[+/-] Desplega la entrada en castellano
Pregúntate: ¿Qué puedes aportar tú a tu propia formación? ¿Y a la de tus compañeros?





Arran del debat als comentaris del bloc d'en Jordi Adell i a Twitter (veure Innovación didáctica y estadios de desarrollo profesional), i d'una de les preguntes "de tornada" de les nostres entrevistes, se'ns acut que tenim un bloc i fins ara no hem escrit ni una lletra sobre quelcom que ocupa moltes de les nostres converses.
[+/-] Desplega l'entrada en català
Pregunta't: Què pots aportar tu a la teva formació? I a la dels teus companys?



5 comentaris:

  1. Hola Febrer Blau!
    Sóc la Maria, la vostra companya de classe. Us comento perquè teniu molta raó en això que heu escrit. Jo estic molt cansada de sentir comentaris poc encoratjadors i negatius, sempre cap al enfocats cap al camí més fosc.
    Fa temps que vaig decidir canviar el "xip", és cert que estem en un camí llarg, difícil i que cada vegada sembla que sigui més "intransitable". Però ho aconseguirem!! I tant que si!!! Per alguna cosa sentim la professió de mestres tant nostra i per alguna cosa continuem endavant. Hi ha un lloc de feina que ens espera i tard o d'hora (més val d'hora siguem sincers) el tindrem. Continuarem estudiant i innovant-nos.
    A mi això em fa seguir, us sóc sincera.
    Tinc moltes ganes de tenir la meva aula i els meus alumnes i d'aprendre molt!! I sé que és possible.

    Un petó noies i seguiu endavant!!!Això un queda molt bé ;)!!


    Maria Torné.

    ResponElimina
  2. * això US queda molt bé!

    (aquestes hores...!! )

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies pel teu comentari, Maria. És clar que ho aconseguirem!
    M'has fet pensar en una de les respostes que li vam donar a l'Inés (aquí: http://progresseninadequadament.blogspot.com/2011/03/entrevista-de-ida-y-vuelta-ines-andres.html ). Ella ens preguntava sobre la percepció que teníem de la vocació i les ganes dels nostres companys, etc.
    Vam dir el següent: "Suposem que depèn molt de cada persona, i sobretot de la seva manera d’expressar-ho, perquè moltes vegades ens portem sorpreses i aquella persona de la qual no en sabies gairebé res fa coses d’allò més interessants i té motivacions que tu no coneixies"
    I la qüestió és que n'estem convençudes i no ho vam dir per dir: Segur que ens queda molt per conèixer i per aprendre de tots vosaltres!

    Míryam (de Febrer Blau)

    ResponElimina
  4. Hey muy bien el post!

    Por cierto me ha hecho gracia ver esta primera foto, la ví cuando estuve en Letonia. Me encantó por cierto

    ResponElimina
  5. Privilegiado por haberla visto "en vivo y en directo" ;) A mí me llegó un día por correo electrónico, me pareció muy curiosa...
    Un saludo
    Míryam (de Febrer blau)

    ResponElimina

Gracias por dejarnos un comentario. ¡Seguro que tienes mucho que aportarnos! Recordad que tenéis un traductor disponible en la barra lateral.
Gràcies per deixar-nos un comentari. Segur que tens molt per aportar-nos! Recordeu que hi ha un traductor disponible a la barra lateral